A színész a The Sun nevezetű brit bulvárlappal áll perben, amiért az feleségverőnek nevezte. Ez még mindig az a lezártnak hitt válási sztori, ami során Amber Heard azzal vádolta férjét, Johnny Deppet, hogy bántotta őt, ököllel verte, illetve hozzávágta a fejéhez a telefonját. Ez volt a 2016 május 21-i eset, de ezt megelőzően is volt olyan - a színésznő elmondása szerint -, hogy veszekedni kezdtek, ami elfajult, Mire Depp egy pezsgős üveget vágott a falhoz, a felesége arccsontját pedig eltalálta egy üvegpohárral. Ezután a színész megragadta a vállánál a feleségét, és az ágyra lökte, miközben üvöltözött, és fenyegetőzött.

2017 januárjában mondták ki véglegesen is a válást. Azt megelőzően Heard visszavonta a férje ellen tett családon belüli erőszak vádját, azért a 7 millió dollárért cserébe, amit jótékony célra használt fel.

Már két éve vége van ennek a történetnek. Hittük ezt eddig. Amint írtuk a bevezetőben: Johnny Depp perben áll a The Sun bulvárlappal, amiért feleségverőnek nevezték. Az ügy ennél egy kicsit komplikáltabb, nem egy szimpla hamis címkézésről van szó. A színész jogi képviselői szerint a lap szándékosan elferdítették a valóságot, direkt csak Amber Heard oldaláról közelítették meg a válásuk történetét. 

A színész nevének tisztára mosása érdekében egy csomó bizonyítékot nyújtottak be a bíróságon. Több szemtanújuk is van, akik állítják, hogy a 2016 május 21-i eset után, amikor Heard elmondása szerint Depp ököllel ütötte őt, illetve telefont vágott a fejéhez, így vörös zúzódások keletkeztek az arcán, szóval akkor ők nem láttak semmilyen bántalmazásra utaló nyomot a színésznőn. Ezt videófelvételek is alátámasztják. Két rendőr is vallomást tett az ügyben, akik szintén nem láttak sérülést Amber Heardön.

(TMZ)