Jim Carrey korábban is okozott már kínos perceket az őt interjúztató riportereknek, ez történt akkor is, amikor a színészt legújabb filmjéről, a Sonic-ról kérdezte volna a Good Morning America riportere.

Carrey már a felvétel elején is túlpezsegte magát, félig még a földre is lefeküdt. Ezután viccelődni kezdett, majd mesélt kicsit a filmben alakított karakteréről, Dr. Robotnikról, aki elmondása szerint arra inspirálta, hogy a '90-es évek klasszikus játékait játssza 9 éves unokájával. Nem mellesleg közvetlenül ezelőtt feltűnően a kezébe vett egy feltehetőleg műrózsát az asztalról, és szagolgatni kezdte.

Együtt játszottunk. De nem igazán érdekel, hogy nyerek, vagy sem, és ez a baj. Meg tud verni, mert én vagyok Robotnik, és ha kézbeveszem a kontrollert, azonnal le is dobom a karaktert a tüskékre. Szóval nem motivál, hogy nyerjek, vagy akármi

– közölte Carrey.

A színész ezután észrevette, hogy nem működik a mikroportja, és ahelyett, hogy megvárta volna, még a stáb javítja a hibát, a műsorvezető nyakába hajolt, és az ő mikrofonját használva folytatta a mondandóját.

Mindezek fényében egyet kell értenünk az E! News cikkjének címötletével, ami így hangzik: ez a Jim Carrey interjú olyan bizarr, hogy Önnek is látnia kell!