A Bors című napilapnak a mai napon megjelent számában a 26. oldalon, pont egy olyan cikk mellett, aminek az a címe, hogy „Kalapáccsal ölték meg a szarvast”, arról van, hogy egy tanyán lakik a Barátok közt első öt évének egyik főszereplője, Csapó Virág. Ő 1998 és 2003 között Novák Évát alakította a sorozatban, jelenleg viszont a Kecskeméti Nemzeti Színházban dolgozik, amint azt a Bors online szintén írja. Korábban Kecskeméten egy albérletben éltek hosszabb ideig, onnan költöztek ki egy 21 hektáros tanyára. Csapó Virág esténként játszik a színházban, nap közben pedig tyúkokat és rackajuhokat tenyésztget.

Többnyire a szomszédoktól, a környéken élő termelőktől szoktunk vásárolni, és igyekszünk mindent magunk megoldani

– ezt nyilatkozta többek között Csapó Virág arról, hogy törekednek arra, hogy önfenntartó életet tudjanak élni. Novák Éva karaktere egyébként tavalyelőtt nyáron tért vissza legutóbb a Barátok köztbe, erről szólt az alábbi Fókusz-tudósítás.

További hírek:

  • Nem gondolok rossz dolgokra, halálra, betegségre, mert ha engedném, hogy beférkőzzön a tudatomba, be is vonzanám. Csak a jóra gondolok, a negatívat elhessegetem. Ha mégis valami félelmetes és rossz jut eszembe, hangosan mondogatom magamnak, hogy „ez nem lehet”! És akkor nem is történik meg” – magyarázza Nagy Feró a buborékban élés praktikáit szintén a Borsnak.
  • Som-Balogh Edina kávézás közben talált két fotót arról, amikor 2003-ban szépségkirálynővé választották. Az Instagramon megosztotta őket, itt.
  • Várkonyi Andreának egyáltalán nem mindig új szerelme, Zsidró Tamás mesterfodrász csinálja meg a frizuráját, mert Várkonyi más fodrászhoz is jár, sőt, néha saját magának lövi be a sérót, járt utána a Blikk.
  • Dancs Annamari, az Operettszínház sztárja 2018-ban még a válásáról nyilatkozott, most viszont arról beszélt az RTL-en a Reggeliben, hogy van egy új partnere, akivel nagyon boldogok. Szerelmének neve Laci.

És ezen kívül Palvin Barbaráék puszizkodtak az egyik Oscar-afterpartin, de azt egy külön lapozgatóban nézheti meg, itt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Juhokat tenyészt most egy tanyán Csapó Virág, aki Novák Éva volt a Barátok köztben

A színésznő a tanyáról jár be játszani Kecskemétre. A hírösszefoglalóban még Som-Balogh Edina is feltűnik, 2003-as szépségkirálynőként.

19 · Feb 11, 2020 11:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments