Nem elég a Brexit, még Harry herceg is elhagyta az országot feleségestől, úgyhogy bőven van mi miatt aggódnia II. Erzsébetnek. Az angol királyi család pr-osainak kézenfekvő lehet a Harry herceg és Meghan Markle helyén tátongó űrt egy másik ifjú családtaggal betölteni.  Ez jó módszer lehet, hogy népszerűbbé váljanak a fiatalabbak körében és hangsúlyozzák:  a királyi család nem oldschool jelenség.

Meghan Markle utódja  a jelek szerint nem más, mint Beatrix hercegnő, akinek hamarosan esküvője lesz. 

A 31 éves Beatrix yorki hercegnő és 36  éves választottja, az olasz gyökerekkel rendelkező Edoardo Mapelli Mozzi tavaly szeptemberben jegyezték el egymást. A férfinak egyébként már volt egy házassága, egy amerikai nőt vett el, akitől gyereke is született, és akitől 2018-ban vált el. 

De ki is pontosan Beatrice yorki hercegnő?

II. Erzsébet unokája. Beatrix apja ugyanis András herceg, az angol királynő kisebbik fia, aki a botrányoktól sem mentes. András herceg legutóbb azzal került az érdeklődés középpontjába, hogy barátjáról, Jeffrey Epsteinről kiderült, nagyon durva szexpartikat tartott, fiatalkorú szexrabszolgái is voltak, akik közül nem egyet felajánlott András hercegnek is. 

A botrány kirobbanása - és némi kínos magyarázkodás - után András herceg visszavonult a nyilvános szereplésektől, amiben egyébként lányának, Beatrixnek sincs még olyan nagy tapasztalata. Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén figyeltek fel rá többen, de ezt is csak a jól megválasztott, bizarr fejfedőjének köszönhette. 

András botránya ide vagy oda, lánya hűségesen kitart mellette, nyilatkozta egy forrás, aki szerint ebben a nehéz időszakban sem bomlott meg a kettejük közötti szövetség.

Beatrix hercegnőnek és vőlegényének már ki is tűzték az esküvője időpontját (május 29-e), amit a királyi család hivatalos Facebook-oldalán is beharangoztak.