A héten 51. születésnapját ünneplő Jennifer Aniston meglepően nyilatkozott gyerekkoráról az Interview Magazinnak, ahol Sandra Bullock arról kérdezte, miből merít erőt rosszabb napjain. 

Szerintem minden onnan ered, hogy egy olyan családban nőttem fel, ahol nem éreztem magam biztonságban, minden bizonytalannak tűnt. Látni a felnőtteket, hogy mennyire mogorvák egymással, szemtanúja lenni olyan viselkedéseknek, amiről azt gondoltam magamban, hogy én így sosem akarok viselkedni

- válaszolt Jennifer Aniston. 

Hozzátette, hogy nem haragszik ezért a szüleire, sőt, hálás nekik. 

Lehetsz dühös, lehetsz mártír, de azt is mondhatod: citromod van? Akkor csináljunk belőle limonádét

- foglalta össze életfilozófiáját. 

Jennifer Anistonnak eléggé viharos volt kapcsolata az amúgy szintén színésznő édesanyjával, aki sosem tartotta elég szépnek a lányát, távolságtartó, rideg szülő volt, ahogy arról korábban Jennifer Aniston már nyilatkozott is. 

A színésznőnek egyébként remek születésnapja lehetett kedden, nem elég, hogy többi Jóbarátja felköszöntötte, még exférje, Justin Theroux is megemlékezett róla egy Insta-sztoriban. 

Egy kép erejére visszatérve a Jóbarátok megemlékezésére, Courteney Cox felköszönése volt a legmenőbb, a színésznő ugyanis Jennifer Anistonnak öltözött be, és barátnője mellé állva szelfizett egyet. 

Persze Jennifer Aniston nem hagyta köszönet nélkül a sok megemlékezést, dögös képekkel fejezte ki háláját, melyeket nézve simán letagadhatna akár 20 évet is.