A jelenleg éppen egyedülálló Kisó ismét a Reggeliben volt, ahol ismét az egyik korábbi párkapcsolatának emlékezetes pillanatát elevenítette fel. Most éppen egyedülálló, azért hívták meg a tévéműsorba, hogy megkérdezzék, mivel üti el a Valentin-napot egyedülálló nőként, ám végül mégis egy régebbi párkapcsolati sztorija volt, amivel teljesen felvidította a műsor házigazdáit. 

Eszerint egyszer fehérneműre vetkőzve, testén szusikat elhelyezve várta párját, ám nem igazán úgy sült el a dolog, mint a filmekben. 

Filmekben nagyon jól néz ki, mikor te magad szervírozod a konyhaasztalon, de az csak a filmekben néz ki jól. (...) Jó esetben át tudod hívni barátnődet [hogy segítsen], de az is szürreális helyzet.

Ráadásul, amikor párjával telefonon beszélt az attrakció előtt, a férfi azt mondta, tíz perc múlva otthon lesz, de ennél érzékelhetően többet kellett rá várnia a műsorvezetőnőnek. 

Közben görcsöt kapsz, kihűl az étel, legurul, több van belőle a földön, mint az asztalon. Szusi volt rajtam, és még halszagom is lett!

Szerelmével jót röhögtek a szituáción, a történtek után még sokáig együtt maradtak.