GettyImages-669565524

Vajna Tímea szerint Andy Vajna lelke beleköltözött új párjába

2020.02.18. 08:32

Tegnap már értekeztünk arról a Velveten, hogyan alakult Vajna Tímea vasárnap esti debütálása a Nicsak, ki vagyok? című műsorban. Ugyan az özvegy hamar elbúcsúzott, látszott, hogy jó színben van. A minap pedig új kapcsolatáról is elárult néhány érdekességet.

Vajna Tímea a Borsnak mesélt arról, hogy a műsort néhai férje miatt vállalta, aki a valódi ötletgazda volt. Az özvegy élvezte a forgatást és a felkészülést is, hiszen így elfoglalta magát, nem maradt ideje szomorkodni. Arról már a tegnapi napon is szót ejtettünk, hogy Vajna Tímea lassan már szeretne gyereket, ezt pedig most is megerősítette, ám ehhez még vár a megfelelő időre.

Ami a titokzatos, új kapcsolatát illeti, az özvegy elárulta, hogy eleinte ő sem szimpatizált különösebben Zoltánnal, ám a gyász időszaka alatt valami megváltozott. Sőt, úgy érzi, hogy néha férjének lelke beleköltözött Zoltánba.

Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon. (...) Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő

– mondta a lapnak az örökösnő.