Szerdán a Velvet is megírta, hogy valószínűleg valami nincs rendben Demcsák Zsuzsa és férje között. A műsorvezető két hónapja nem posztolt közös fotót szerelmével, és a magánéletükről sem igen akart nyilatkozni. Most kiderült, ki áll a háttérben.

Az üggyel kapcsolatban a műsorvezető, és egy közeli ismerőse is megszólalt. A szóban forgó barát elárulta a Ripostnak, hogy Indiában van egy szokás, amely újabb akadályt görgetett a szerelmesek elé. Krishannak ugyanis fel kellett adnia egy hirdetést szülőhazájában, amelyben házasodási szándékát jelzi. Hiába szerezte meg ugyanis a papírt, amely bizonyítja, hogy Indiában nőtlen, ottani szokás szerint egy hónapig hirdetnie kell, hogy külföldi nőt akar feleségül venni, ha pedig otthonában valakinek tudomása van ezt akadályozó tényezőről, 30 napja van ezt jelezni. Ez az időszak a napokban telt le az ismerős szerint, ám sok álmatlan éjszakát okozott Demcsákéknak.

Tény, hogy nincs kedvem nyilatkozgatni a magánéletemről, de ez tudatos döntés. Köszönjük, jól vagyunk Krishannal. Éljük a mindennapokat és igyekszünk megfelelni mind a magyar, mind az indiai hatóságok elvárásainak a papírokat illetően. Mindennél jobban szeretnénk hivatalosan is összekötni az életünket, de sajnos ez koránt sem olyan egyszerű, mint az első nekifutásra tűnt. Minden hivatalos iratot beszereztünk, de sok váratlan akadály gördült elénk, amelyeket mostanában kellett elhárítanunk, így sem időnk, sem kedvünk nem volt interjúkat adni. A nehézségek egyébként csak megerősítették a kapcsolatunkat

– mondta el a lapnak Demcsák Zsuzsa.