Nagy esemény történt hazánkban idén februárban, ugyanis nyilvánossá vált Rogán Cecília addig privát Instagram-fiókja. Legutóbb Vajna Tímea is feltűnt az egyik fotóján, most azonban még ennél is izgalmasabb képpel készült követőinek. De azért Kendall Jenner és Rosie Huntington-Whiteley bejegyzései sem mindennapiak.

Rogán Cecília egy kissé téli hangulatú, de annál merészebb fotót posztolt. A híresség a kanapén pózol, és egyetlen kötött pulóvert visel. Ilyen képekkel eddig nem nagyon találkoztunk Rogán Cecília Instagram-oldalán, de most mégis kivételt tett, vagy talán a jövőben több ilyen tartalommal is készül.

Kendall Jenner a Vogue után most a Garage magazin címlapján feszít, méghozzá a szó szoros értelmében. A celebritásról egy csokor kissé groteszk kép készült, de a legmerészebb természetesen az, amelyen félmeztelenül, melleit a kezében tartva néz jéghidegen a kamerába.

Mintha a Kendall Jennert és a Jason Statham jegyesét/nejét fotózó fényképészek összebeszéltek volna. Ugyanis Rosie Huntington-Whiteley is egy félmeztelen, mellek a kézben típusú fotót tett közzé.

Önnek melyik fotó a kedvence?