Mivel legutóbb arról írtunk Meghan Markle kapcsán, hogy nem használhatja a royal jelzőt a nevében, valószínűleg már neki is leesett, hogy legfőbb ideje munkát keresnie, ha nem akar leadni a megszokott életszínvonalából. Elvileg a Disney-vel lesz egy közös projektje, ám nem szabad elfeledkezni a celebek (merthogy Meghan Markle szép lassan azzá válik) egyik legtutibiztosabb bevételi forrásáról: az Instán eladott posztokról. AzInzpore.me influenszer marketinggel foglalkozó oldal már azt is kiszámította, mennyit kaphatna az (ex)hercegné 1 posztjáért. 

Bár a névhasználat még kérdéses, a The Duke and Duchess of Sussex nevű Insta-oldalnak jelenleg 11,2 millió követője van, akiknek ha elég jó szponzorált tartalmat lógat az orra elé Meghan Markle, akár

110.329 dollárt, vagyis körülbelül 31 és félmillió forintot is kérhet érte. 

A szakértők szerint a pár Insta-oldala (hiszen nemcsak Meghan Markle-ről, hanem Harry hercegről is szól a fenti profil) a Megxit bejelentése után újra szárnyalni kezdett, azóta büszkélkedhet sokkal jobb elérésekkel és követőtábora újabb növekedésével. 

 A sógornőnél azért nem ilyen patika a helyzet

Kate Middleton és Vilmos herceg Kensington Royal nevű Insta-oldalának kvázi ugyanannyi, 11,2 millió követője van, annyira mégsem pörög. Ami azért is érdekes, mert míg Kate Middletone-éknak 2014 bejegyzésük van, addig Meghan Markle-éknak csak 191. (Ami nyilván abból is fakad, hogy Harry hercegék később indították Insta-profiljukat.)

Mivel Kate Middleton rajongótábora sokkal visszafogottabb, így az Inzpire szerint ő egy posztjáért csak

52.720 dollárt, vagyis kábé 15 millió forintot vághatna zsebre.