A kellemes tavaszi idő egyetlen éjszaka alatt eltűnni látszik, mi azonban igyekszünk némi fényt hozni olvasóink mindennapjaiba egy ilyen esős szerdán is. Ebben pedig három celebnő is a segítségünkre sietett, akik nem a szégyellősségükről híresek.

Bella Hadid szinte minden héten közzétesz magáról egy szexi fotót, ezúttal a tükör előtt lőtt magáról egy szelfit. A fotó közvetlenül tisztálkodás után készült, így Hadid bőrén még megcsillan néhány vízcsepp, a törülközőt pedig természetesen úgy fogta össze magán, hogy tökéletesen kiemelje a dekoltázsát. Ezzel azonban nincs vége, ugyanis ha továbblapoz, egy félmeztelen tükörszelfit is megszemlélhet, amin a modell csupán két kezével takarja el a melleit.

Cindy Crawford lánya fiatal kora ellenére nagyon szívesen mutogatja magát. A 18 éves Kaia Gerber múltkor félmeztelenül szelfizett, most pedig az Yves Saint Laurent divatbemutatóján adtak rá latexszoknyát és melltartót, a modell pedig ki is használta a szett előnyeit. Kolléganőjével két kezükbe vették a lényeget, a fotót pedig gyorsan fel is lőtték az Instagramra.

Ugyan Demi Lovato nem a kebleit tette a köz elé, azért neki is helye van a mai válogatásban. A jelenleg retus- és kvázi sminkmentes életet élő énekesnő a filterekről ugyan a lemondott, de azért egy kis művészi önmutogatás mindig belefér. Lovato ezúttal egy kocsi sárvédőjére lépett fel, középpontba helyezve a combjait és a fenekét. Egyébként a kép mellett megemlítette, hogy gőze sincs, kié az említett jármű, de azért menő lett róla a fotó.