GettyImages-51846111

„Miért hagytad, hogy ezt felvegyem?” – aranyos, de kínos videóval nosztalgiáznak Beckhamék

2020.02.26. 14:03

Ha Victoria Beckham továbbra is sportot űz férje nyilvános megszégyenítéséből az Instagramon, akkor lassan kénytelenek leszünk a családvédelmi hatósághoz fordulni. Ezt tessék nézni, most mit túrt elő Posh Spice még az ezredforduló előttről!

Olyan édes! Szeretlek

– írja a feliratban Beckhamné a férjének, aki viszont nem csinál úgy, mintha nem venné észre, hogy akármilyen aranyos is ez a bő húsz éves videó, azért közben eléggé kínos is.

Ez a fiúcsapatos fázisomban lehetett. Miért hagytad, hogy ezt felvegyem?

– kérdezi erre kommentben David Beckham, akinek ezek szerint volt egy olyan fázis az életében, amikor direkt úgy öltözött, mintha a Backstreet Boys vagy az *NSYNC egyik tagja lenne. A fenti borítókép 1999-es dátumú, szóval ez a fiúcsapatos fázis valamikor az ezredforduló környékén lehetett.

A kommentben feltett költői kérdést egy töprengő szmájli előzi meg és egy sírva röhögő szmájli követi, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a turbékoló szerelmespár férfitagját a videón arról kérdezik, hogy mi fogta meg annyira későbbi feleségében. David Beckham erre azt mondja, hogy nem tud egyetlen dolgot kiemelni, mert az egész csomag egyben volt az, amibe beleszeretett.