A mai dögös Instagram-mesterhármas is megérkezett a Velvetre. Ezúttal két visszatérő vendég új szexizős posztját hoztuk el olvasóinknak, valamint egy új taggal is bővült a csapat Nicki Minaj személyében.

Nicki Minaj sosem pironkodott, ha kerek idomainak bemutatásáról volt szó. A rappernő egy fesztiválon lépett fel a napokban, ahol meglehetősen sokat mutató, tollas fehérnemű-szettbe bújt. Érdekesség, hogy ez a szerelés merőben hasonlít arra az outfitre, amit Rihanna viselt egy 2017-es barbadosi aratófesztiválon (itt vannak az akkori, nagyon-nagyon jó képek).

Na de kinek állt jobban?

Anno Rihanna képe is hatalmasat robbant, nem is csoda, hogy a bejegyzést nem csak mi, de egy halom rajongó is visszakereste Minaj posztjának megjelenése után, és sorra kommentelik a rappernő nevét Rihanna fotója mellé. További érdekesség, hogy a fotón picit megszaladt a Photoshop, és az énekesnő egyik kezén két nagyujj maradt.

A következő celebritás Alessandra Ambrosio, aki gyakorta jelentkezik dögös tartalommal az Instagramján. Legutóbb a pasijával posztolt közös képet, ami akár egy felnőttfilm első néhány képkockája is lehetett volna. A modell most ennél finomabb volt, de nem sokkal szemérmesebb. Ambrosio a Rio de Janeiró-i karneválon vett részt, ahol kolléganői nadrágban és topban jelentek meg, ő pedig melltartóban és láncanyaghoz hasonló harisnyakötőben.

Candice Swanapoel-től már megszokhattuk, hogy közel áll a szívéhez a pucérkodás. Ezen szenvedélyének most is hódolt, ugyanis egy farmermárka reklámkampányának (és talán a saját) kedvéért (is) megvált mindenfajta felső ruházattól. Nem mellesleg néhány másik modell társaságában tette mindezt.