Azoknak, akik közszereplésre adják a fejüket, számolniuk kell azzal, hogy időről-időre az újságok címlapjaira kerülnek. A szóban forgó hírességek fotóit gyakran a felismerhetetlenségig retusálják, azonban most épp a másik véglet esett meg Katalin hercegnével.

Vilmos herceg feleségének fotója egy külföldi bulvármagazin címlapján landolt, azonban a képszerkesztő olyan erősen felhúzta a képen az élességet, hogy a hercegné inkább tűnik meggyötört nagymamának, mintsem fitt édesanyának.

A címlap szövege szerint a hercegné barátai azt javasolják, hogy Katalin lassítson kicsit, hiszen nagyon kimerült.  Ez az állítás akár valós is lehet, hiszen nemrégiben számoltunk be arról, hogy Vilmos hercegék is visszavesznek kicsit a hivatalos megjelenéseikből, ugyanis az utóbbi időben sok dolguk volt, és a gyerekekkel is lenni kell valamikor.

Mindenesetre itt van néhány friss kép a hercegnéről, amelyek bizonyítják, hogy egyáltalán nincs olyan rossz formában, mint a fentebb látható (meglehetősen elfuseráltan utómunkázott) fotón.