A Best Magazin egyik cikkje szerint az X-Faktor zsűritagja nagy nőcsábász hírében áll. Az énekes az elmúlt 15 évben jó pár hölggyel összekavarodott, a legtöbbjük pedig szintén a celebvilágban tevékenykedett. A Megasztár idején Tóth Gabi oldalán találta meg a boldogságot, de együtt élt Hoffman Mónikával, majd randizott a Barátok Köztből ismert Bátyai Évával, később pedig Illyés Kingával. Miután a vele való kétéves kapcsolatából kilépett, az énekes belevetette magát a csajozásba.

Kihasználtam a helyzetet, sporttá vált a csajozás, így aztán nem tudom megmondani, hány lánnyal váltottam csókot vagy történt egyéb. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, kicsit túlmisztifikáljuk a szexet, pedig mindössze arról van szó, hogy mindketten élveztük az éjszakát

– idézte a lap Puskás Petit, aki anno Lolával és Sáfrány Emesével is kavart. A légtornászról így írt a könyvében:

Az, hogy lefeküdtünk egymással, fordított a barátságunkon, de nem gyökeresen. Barátok maradtunk, akik, ha éppen egyedül voltak, vágytak az együttlétre, és nem fogták vissza magukat.

Az énekes ezután az időszak után találkozott Eke Angélával, akivel komoly kapcsolatba kezdett. A pár már a házasságot és a gyermekvállalást tervezte, azonban tavaly hirtelen bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább.

Puskás Peti jelenlegi partnere a szintén X-Faktoros zsűritag, Dallos Bogi, akivel a tavalyi évad forgatásán szerettek egymásba. A pár nagyon boldognak tűnik együtt, barátaik szerint pedig már nem kell sokat várni az eljegyzésre.

FRISSÍTÉS!

Puskás Peti Instagram-oldalán tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben azt taglalja, hogy a róla megjelent cikkhez nem járult hozzá, és nem ilyen neveltetést kapott otthonról.