A friss Story magazin címlapján Tóth Gabi és Krausz Gábor vannak, két hónapos babájukkal, Hannarózával. Sejtelmes képek már korábban is voltak, de a híres pár most először publikál arcképet a kislányról, és ha ön az alábbi Facebook-posztnál többet szeretne látni, kénytelen lesz megvenni a Story magazint.

Ezen kívül a következők is történtek:

  • Nemrég jött össze Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás. Kedd este már közösen mentek el egy partira, ahonnan Vasvári Vivien posztolt Várkonyi Andreával közös fotót az Instagramra. Zsidró Tamással az első közös fotót a friss Hot! magazin a címlapon hozza, ez alább látható. Várkonyi Andrea az interjúban arról beszél, hogy még decemberben jöttek össze a sztárfodrásszal, de már korábbról is barátok voltak ezt megelőzően.
  • A Blikk azt is írja, hogy vége lett L.L. Junior és volt párja gyermekelhelyezési perének. A rapper és exe között a tavaly nyári tragikus baleset után elmérgesedett a helyzet, de azóta sikerült megbékélniük, és a bíróság most ezt az egyezséget hagyta jóvá a hat éves Lacika elhelyezésével kapcsolatban.
  • A Bors ezzel szemben Molnár Anikót érte utol, aki éppen a szakítását dolgozza fel egy Facebook-posztban, de sajnos nagyon megfázott, mindenesetre úgy érzi, mérföldkőhöz ért az életében, és ezentúl csak jó emberek társaságát fogja keresni, és maga is igyekszik majd mindenkihez jó lenni.
  • Visváder Tamásnál és Palácsik Lillánál tegnap vendégségben volt az utóbbi testvére, aki Vajna Tímea. Automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban osztották meg, hogyan játszottak a kutyával a még álló karácsonyfa mellett.
  • És friss Meglepetés magazin is van, ennek is mutatjuk a címlapját kicsit alább. Ebben Görög Zita és Lackó Zsolt nyilatkozik arról, gyermekük születése mennyire kimerítette mindkettejüket, Laczkó Zsolt élsportolói karrierrel a háta mögött azt mondja, hogy sosem érezte magát még ilyen kimerültnek. Végül bébiszittert fogadtak.

Fent látható a Hot!, alább pedig a Meglepetés. Csütörtök van, rengeteg a friss magazin, a friss címlap!

Mindennek a tetejébe még Pély Barna is összejött a menedzserével, de ezt külön posztban már megírtuk, itt olvashat többet a témáról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Gabiék megmutatták babájukat a Storynak, Várkonyi Andreáék együtt buliztak

A hírösszefoglalóban Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás már kézen fogva bulizik, Vajna Tímea a húgáéknál vendégeskedik, Molnár Anikó pedig mérföldkőhöz ért.

18 · Jan 30, 2020 09:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments