Az özvegy Insta-sztoriban tett közzé egy fotót, melyen barátjával ölelkeznek, és állítása szerint olyan nagy a boldogság, hogy még az ég/felhők is mosolyognak rájuk. Korábban egy interjúban azt nyilatkozta, úgy érzi Andy Vajna Zoltán lelkében él tovább.

Beigazolódni látszanak a találgatások, Vajna Tímea és Zoltán baráti kapcsolatából lassan, de biztosan szerelmi viszony alakult ki. Jelenleg is együtt vannak az Egyesült Államokban, Vajna pedig egy közös képet posztolt Instagramjára.

Köszönöm, hogy segítesz nekem lelkileg, sose hittem volna, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint és átfordulhat egy teljesen más irányba. A képet visszanézve vettem észre, hogy még az ég is mosolyog

írta közösségi oldalán Vajna.

A közös képet itt tudja megnézni még egy pár órán keresztül.

Korábban az özvegy, így nyilatkozott a fiatal vállalkozóval való kapcsolatáról a Borsnak.

Zolit úgy ismertem meg, hogy Andy barátja volt, és érdekes, hogy korábban mindig idegesített és soha nem úgy néztem rá, mint egy férfira, aki nekem tetszik. Mindig arról beszélt Andynek és nekem is, hogy így, meg úgy csajozik, ám most a korábbi barátságból valami átalakult, és ez egy olyan érzés, ami kicsit segít nekem átlendülni a gyászon. Zoli nagyon tisztelte és szerette Andyt, még az ő otthonában is van Andyről kirakva kép, és néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea közös, ölelkezős képet posztolt új párjával

Akkora a boldogság, hogy még a felhők is mosolyognak.

26 · Mar 02, 2020 01:42pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments