Dér Heni egy olyan posztot tett ki az Instagramra, amin kedvesével és húgával együtt látható, amint Csantavéren egy étteremben buliznak a múlt hétvégén. Az ünneplés apropója az, hogy az énekesnő húgának megkérték a kezét és igent mondott, nemsokára lakodalom is lesz, amint azt Dér Heni kedvese, Bakos Gergely is megerősíti egy posztban: násznagyok lettek.

Dér Heni maga is járt már jegyben korábban, de annak a kapcsolatnak 2015-ben az esküvő előtt vége szakadt. Az annak idején a Megasztárban feltűnt híresség többek között ezekkel a szavakkal kíván sok boldogságot a húgának:

Hihetetlenül boldoggá tesz, ha mást boldognak látok... Sosem voltam irígy, azt gondolom, az egyik legmotiválóbb dolog együtt haladni és épülni... Hugii, büszke vagyok rád.. és nagyon szeretlek.

További hírek is vannak, röviden ezek:

  • Szikora Róbert, az R-Go frontembere lesz a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus arca, írja a Bors. A katolikusok nemzetközi rendezvényére lehet, hogy az egyházfő is Budapestre jön, és Szikora Róbert reménykedik, hogy ha így lesz, találkozhat majd Ferenc pápával.
  • Fodor Zsóka, a Barátok közt egykori Magdi anyusa csináltatott egy műtetoválást Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija arcképével. A művet Várkonyi Instagramján tekintheti meg.
  • Vajna Tímea Amerikában magyar fogorvoshoz jár, vagy ahogy ő írja friss Instagram sztorijában, „teeth doctor”-hoz.
  • Varga Viktor pedig nem vágyik új párkapcsolatra, derül ki a Life.tv, illetve a Férfititkok Várkonyi Andinál című műsor alábbi videójából.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Dér Heninek férjhez megy a húga, de ő sosem volt irigy

A mai hírekben még: Vajna Tímea Amerikában magyar „teeth doctor”-hoz ment, Fodor Zsóka meg csináltatott egy műtetkót Vili bácsi arcképével.

15 · Mar 03, 2020 09:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments