Rácz Jenő a Storynak nyilatkozott párkapcsolatáról. Mint tudhatja, a séf a Konyhafőnök forgatásán jött össze párjával, ahol a férfi zsűrizett, szerelme pedig versenyzett. Azóta már egy év telt el, a pár pedig már össze is költözött. 

Most boldogan sodródunk az árral, de mindenféleképpen együtt tervezzük a jövőt. Ez számomra nemcsak egy futó, hanem egy nagybetűs kapcsolat

- mondta a bulvárlapnak a híresség. 

Még mielőtt azt hinné, hogy felhőtlen a pár boldogsága, már meg is mutatjuk a séf legutóbbi Insta-bejegyzését, melyből kiderül, hogyan nagyon sok mocskolódó, már-már zaklatásnak minősülő levelet kap nemcsak ő, hanem szerelme, Dóri is. A rosszindulatú üzenetek mögött az irigység állhat, véli a séf, mivel bár a sikerei mindenki számára nyomon követhetőek, a mögöttük álló munkáról és verejtékről már csak kevesen tudnak. 

Azonban sajnos sokaknak csak a csillogás és fancyzés megy át, nem látják emögött a valódi teljesítményt, a munkát, az odaadást, a szenvedélyt. Ezért, mivel szerintem néhányan azt gondolják, hogy amit elértem, az csak úgy kiugrott a földből, kifejezetten irigyek és borzasztóan rosszindulatúak. Elképesztő, hogy mennyi mocskolódó, fenyegető, már-már zaklató megjegyzést, kommentet, üzenetet kapok és nem csak én hanem a párom is!

Bejegyzését azzal a pozitív hangvételű tanáccsal zárja, hogy mocskolódás helyett mindenki inkább készítsen valamilyen finom édességet, legalább több lesz az édes íz az országban.