2018-ban lett Bruce Willis egy magyar termék, a Hell energiaital arca, és a 64 éves színész most folytatja ezt a melót egy új reklámfilm leforgatásával New Yorkban. A partnere Zuleyka Rivera 32 éves Puerto Rico-i szépségkirálynő, akit a legtöbben a Despacito klipjének jócsajaként ismernek. Nos, a forgatáson kint van Hajdú Péter is, amint arról saját oldala, az Indirekt tudósít, és Hajdú már posztolt is az Instagramra közös képet Bruce Willisszel. A fotó felirata szerint a magyar műsorvezető annyira meg volt illetődve, hogy ekkora sztárral találkozott, hogy leitta magát zavarában energiaitallal, amikor a kép készült.

És még egy friss fotó:

Ez pedig Hajdú Péter posztja a közös fotóval Zuleyka Riverával, sőt, a Blikknél itt egy videót is meg lehet nézni, amint Hajdú félmeztelenül visz egy energiaitalt a modell szállodai szobájába, igaz, a műsorvezető gyakorlatilag végig háttal áll a kamerának.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter találkozott Bruce Willisszel és a Despacito-klipből ismert modellel a Hell reklámforgatásán

Bruce Willis visszatér a magyar cég reklámarcaként, a partnere ezúttal Zuleyka Rivera, és az egészről Hajdú Péter tudósít, aki zavarában leissza magát.

20 · Mar 06, 2020 08:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments