Arra figyelmeztet most minket a Daily Mail friss cikke, hogy a One Direction együttesből ismert Liam Payne-nek új barátnője van, aki annyira már nem is új, mivel a kapcsolat tavaly ősszel kezdődött. Liam Payne magánélete azóta kap különös figyelmet, amióta összejött Cheryllel, aki akkor még Cheryl Cole néven a zsűritag volt az X-faktorban Payne indulásakor. Kerek 10 év köztük a korkülönbség, született egy gyerekük, de két év után szétmentek. Payne-t ezután Naomi Campbellel hozták hírbe, de abból semmi nem lett, a kapcsolata Maya Henryvel azonban komolynak tűnik.

Maya Henryről annyit ír a Daily Mail, hogy modell, de meglepve fedeztem fel az archívumban, hogy bár akkor még teljesen ismeretlen volt, a lány 15. születésnapjának annak idején külön lapozgatót szenteltünk itt a Velveten. Hogy miért? A válaszért kattintson ide!

Szóval a lényeg az, hogy Payne mostani szerelme nem idősebb, hanem 7 évvel fiatalabb nála, és már szeptember óta járnak, azaz a kapcsolat már olyan régi, hogy szakítós pletykák is elkezdtek már kerengeni, de a Daily Mail forrásai úgy tudják, hogy erről szó sincs, a pár remekül megvan, nagyon boldogok együtt. Payne és Henry még 4 évvel ezelőtt ismerkedett össze egyébként, a One Direction egy rajongói találkozóján. Maya Henry jelenleg modellként dolgozik, és ilyen smárolós képet is posztolt már Liam Payne-nel.