Sáfrány Emese Aleska médiaszemélyiségről és légtornászról én pl. nem gondoltam volna, hogy különösebben érdeklődik a fizika iránt, és most kiderült, nagyot tévedtem. A híresség írt ugyanis egy könyvet a légtornászásról, méghozzá a fizika szemszögéből. Íme az erről szóló Facebook-poszt.

Sáfrány Emesének ez már a második könyve egyébként, hívja fel a figyelmet a 24.hu, 2015-ben az addigi életét írta meg egy kötetben.

További, koronavírustól mentes hírek:

  • Döbbenet, de Király Viktor nagyon hasonlított az ikertestvérére, derül ki ebből az Instagram-posztból, amely egy 2000-ben készült fotót tartalmaz az egész családról.
  • Szamosi Zsófia, az Oscar-díjas, Mindenki című rövidfilmből ismert színésznő arról beszél a Best magazinban, hogy nem elég kielégítő számára itthon a színésznői munka, ezért fontolgatja, hogy pályát változtat.
  • Ha már Best: a lap Facebookján van egy fotó Varga Izabelláról, amin a Barátok közt sztárja egy teljesen hétköznapi és természetes pózban ül egy karosszéken, pontosan úgy, ahogy biztosan ön is szokott ülni karosszékeken. Sőt, az is lehet, hogy éppen most is pont így ül ön!
  • A Blikk pedig azt írja VV Aurelio Caversaccióról, hogy a realitysztár magánnyomozót fogadott, aki olyan új bizonyítékokat tárt fel, amelyek alapján Caversacciót másodfokon biztosan felmentik majd büntetőügyében.

És ne feledje: pánikra nincs ok, gyakori és alapos kézmosásra viszont van.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sáfrány Emese Aleska fizikakönyvet írt és más hírek

Vírusmentes híreinkben VV Aurelio magánnyomozója új bizonyítékokat talált, Király Viktor pedig nagyon hasonlít a tesójára, mivel ikrek.

25 · Mar 06, 2020 12:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments