Egy majdnem húsz perces videót posztolt pár órája, azaz péntek délután VV Aurelio, azaz Aurelio Caversaccio, aki azt mondja, az utóbbi egy hónapban direkt távol tartotta magát az internettől. A Való világból ismert híresség borzasztóan fel van háborodva, elsősorban azért, mert szerinte egy hírportálon azt állítják róla, hogy az idősekre negatív megjegyzéseket tett. A híresség több ismert lap nevét is említi, a kommentelők azonban figyelmeztetik Aureliót, hogy igazából valószínűleg egy kamuoldalról van szó. Ahogy a hozzászólók és a Ripost sem, mi sem találjuk a cikket, ami a kiborulást okozhatta.

Aurelio mindenesetre úgy érzi, hogy megpróbálják tönkretenni az életét, és felindultságában szinte végig kiabál, a felvétel végén a sírásig jut el. A következő kérését többször is megismétli:

Mindenkit megkérek kurva szépen, hogy ossza meg ezt a videót, mert nagyon elegem van.

Megosztjuk a videót.

Bár a felháborodását a neki tulajdonított nyilatkozat okozta, más témákat is említ a csaknem 20 perces felvételen. Néhány idézet a videóból, a bírósági ügyével kapcsolatosan:

A semmiért vagyok elítélve négy évre. [...] Mikor tervelek én ki egy emberrablást?! A villában nem tudtam fél napig titkot tartani bazmeg!  [...] Nagyon menő mostanában velem mozogni, mert „én gengszter lettem”. Mi vagyok én?! Egy gumicukor-gengszer, te hülye! [...] A másodfokon hang- és képfelvételt fogok kérni, mert nem fogom hagyni magam becsapni és mások által irányítani.

Korábbi médiakarrierjével kapcsolatosan:

Átmentem a TV2-höz, mert az RTL-ben tönkretettek teljesen. A TV2-höz átmentem, 5 milliót kaptam, bumm megint nyertem 6 milliót és mindenki utál. Nem tehetek róla, bazmeg. De megnyugtatlak: nincs már belőle semmi. Semmi nincs belőle! Sitty-sutty-satty!

VV Aurelio perrel fenyegetőzik, illetve sírva mondja, hogy elege van abból, hogy őt tönkre akarják tenni és le akarják csukni, tagadja, hogy bármi negatívot mondott volna az idősekre, ezek kívül hozzáteszi:

Én hiszek Istenben, hiszek az ügyvédeimben, hiszek a magánnyomozómban – ki fog derülni az igazam!

A videót eddig több, mint 20 ezren látták.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Aurelio élőben kiakadt a Facebookon, 20 percig ordít, majd elsírja magát

Aurelio azon borult ki, hogy állítólag pletykákat terjeszt róla egy újság. Dühkitörésében azt is említi, hogy „az RTL-ben tönkretettek teljesen”.

344 · Jan 31, 2020 05:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments