Ahogy arról a Velvet is beszámolt, Vajna Tímea újra szerelmes. Pontosabban: olyan érzelmeket él át saját bevallása szerint, amelyeket rég nem volt alkalma. Közösségi oldalain egyre többször posztol új párjáról, Zoltánról, legutóbb például az derült ki, hogy az özvegy új párjával már Arnold Schwarzeneggernél is járt. Az Instagramnak és a mindig szemfüles bulvárnak köszönhetően a bimbózó szerelem szinte minden stációját nyomon lehet követni, de hogy némi segítséget nyújtsunk, összegyűjtöttük és sorba rendeztük az eddigi eseményeket, tényeket. 

Az egész azzal kezdődött, hogy egy bulvárra éhes amatőr lefotózta a 37 éves özvegyet a csak „milliárdos üzletemberként” emlegetett Zoltánnal. Akkor a Bors rögtön új love storyról számolt be, azonban Vajna ekkor még tagadta, hogy a barátságnál több lehet köztük. Némi hallgatás után azonban komoly fordulatot vettek a dolgok. Az üzletasszony szerepelt a TV2 új showműsorában, a Nincsak, ki vagyokban, ahol adott egy röpke interjút, és kitért Zoltánnal való viszonyára is.

Néha kicsit azt érzem, hogy Andy lelke beleköltözött Zoliba, mert sokszor konkrétan ugyanúgy viselkedik, ahogy ő. Egy igazi gentleman módjára virágokat, ajándékokat küld, és úgy érzem, alakulóban van közöttünk valami. Most kimegyek Amerikába, később kijön utánam, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő

– fedte fel akkor érzelmeit a Borsnak. Ráadásul ugyan ebben az interjúban fejtette ki, hogy 37 évesen már nagyon szeretne anya lenni, és már csak egy dolog hiányzik a ehhez, ami tulajdonképpen már alakulóban van.  Bármennyire is körmönfontan fogalmaz Vajna, ebből is arra lehet következtetni, hogy egyre komolyabb fordul a dolog közte és Zoltán között.

Ezek után újabb szünet következett, hiszen Vajna Amerikába utazott. Bár találgatások ez után is voltak, nevük elhallgatását kérő barátok, ismerősök nyilatkoztak arról, hogy hatalmas a szerelem, egy Instagram-posztig nem történt semmi.

Ugyan csak az Insta-sztorijába tette ki az intim, ölelkezős képet, az már konkrét beismerése volt a kapcsolatuknak, pláne, hogy a kép mellé azt írta: „sose hittem volna, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint és átfordulhat egy teljesen más irányba.”

Végül pedig pénteken írta meg az ismét szemfüles Bors, hogy „a milliárdos fiú bekerült az özvegy legbelsőbb körébe, és már Arnold Schwarzeneggerrel is barátként viselkedik”.

Láthatóan remekül megvannak, ugyanis a Venice Beach-i élmények után most Aspenbe is együtt mentek el. Vajna Insta-sztorijában már olyan titkokat is elárul, hogy mindketten leégtek síelés közben. Elképzelhető, hogy már együtt is élnek kint – annyi biztos, hogy a cégadatok alapján Vajna lakcíme már Los Angelesben van.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ki tudja, lehet, hogy jövő ilyenkor már az esküvőjükről fogunk beszámolni?