Szerencsére pozitív híreket is írhatunk Ben Affleckről, akiről az utóbbi időben leginkább alkoholizmusa miatt cikkeztünk. Úgy tűnik, rátalált a színészre a szerelem, legalábbis a People szerint, akik kinyomozták, hogy a férfi az új Bond-film egyik színésznőjével, Ana de Armasszal ruccant ki egy romantikus minitripre Havannába. 

A People forrása szerint a két sztár minden kétséget kizáróan randevúzott, amikor egy privát repülőgéppel Havannában landoltak (ahol valószínűleg otthonosan mozoghat a kubai-spanyol felmenőkkel büszkélkedő De Armas). A két sztár, akik között 16 év korkülönbség van  – a 47 éves Ben Affleck javára – a Deep Water c. thriller forgatásán jött össze. (A film premierjére még november végéig várni kell. )

Mivel Affleck tökéletesen beszél spanyolul, több nyelven is megérhetik egymást a színésznővel, akivel a People cikke szerint már ezt megelőzően is randizott, januárban egy New Orleans-i bárban fotózta le őket egy rajongó. Havannában is készültek róluk képek, az egyiket például, amin egy étterem szakácsát ölelgetik, ide kattintva nézheti meg.