GettyImages-1078336476

Irina Shayk és Bradley Cooper a válás után is barátok maradtak

2020.03.10. 15:23

Irina Shayk és Bradley Cooper, a józanodni vágyó lecsúszott hollywoodi színészek védőszentje tavalyi szakításuk után is jóban maradtak, sőt kapcsolatuk barátinak nevezhető, mondta egy forrás az E! News-nak. A sztárpár tavaly nyáron vált külön, azóta a legerősebb kapocs kettejük között gyerekük, Lea, akivel mindkét sztárt gyakran fotózzák le az utcán.

A forrás szerint a modellnek és a színésznek a gyerekük a legfontosabb, sokat egyeztetnek, mikor kinél legyen a gyerek, így nem is csoda, ha szétválásuk ellenére is erős kötelék maradt közöttük. Sőt, kislányukkal nemcsak külön foglalkoznak, néha közösen terveznek programokat. 

Amikor tudnak, egy családként is összejönnek, és különböző programokat szerveznek. Sokat beszélnek egymással, megmaradtak jó barátoknak.

Az exsztárpár sem kapcsolatuk idején, sem különválásuk után nem beszélt a médiának magánéletükről, ám a szakítás után Irina Shayk kivételt tett a British Vogue-nak:

A Bradley utáni élet egy elég elmélkedős időszak. Szerintem minden jó párkapcsolatban megmutatod a jó és a rossz oldaladat is, egész egyszerűen ilyen az emberi természet. Két nagyszerű embernek nem feltétlenül kell párként is jól működnie.