Mivel az utóbbi 24 órában rengeteg szaftos és érdekes poszttal bővült az Instagram tárháza, meg is mutatjuk, milyen figyelemfelkeltő tartalmak akadtak az utunkba. Kezdjük máris a legprovokatívabbal, Miss Kelemen Annával!

Ma ismét botrányosan közönséges leszek, mert megtehetem, és mert jól áll!

- írta Insta-bejegyzéséhez, a fotón pedig csak apró szívecskékkel takarja a lényeget (már amennyire). 

Jennifer Lopezről meg kiderült, hogy Billie Eilish rajongó. Ja nem, várjunk csak! A lánya, Emme az! Mentségünkre legyen mondva, olyan szorosan öleli a két énekesnő egymást, hogy észre sem vettük, közéjük szorult J. Lo lánya. Csak meg ne fulladj, Emme!

Maradjunk még picit Jennifer Lopeznél: a vőlegénye éppen arról emlékezett meg, hogy egy éve kérte meg szerelme kezét. Egy majdnem kétperces montázst készített kettejükről, melyet meg is osztott közösségi oldalán. A hozzá tartozó leírásból pedig kiderül, hogy a lánykérés előtt sokkal izgatottabb volt, mint bármelyik meccse előtt bármikor is volt. 

A Mulán betétdalát éneklő Christina Aguilera egy kocsiban partizott, néhány előnytelen felvételt készítve közben magáról. Nemcsak a dekoltázsáról, de a combjáról is közeli képet kaphat. Így néz ki, amikor „Mulán-módba" kapcsol, írja. Mi picit azért félünk tőle. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@mulan mood. serving for all you warriors out there. ❤️⚔️

Christina Aguilera (@xtina) által megosztott bejegyzés,

Következzék most egy cseppet sem 18+-os tartalom. Chris Hemsworth egy koalákat támogató szervezethez látogatott el, ahol ölbe is kapott egy állatot, hogy így mondjon köszönetet a karitatív szervezetnek, és egyúttal cukikontenttel örvendeztesse meg követőit. 

A legvégére pedig egy igazán megható Insta-posztot tartogatunk, Katy Perry jóvoltából. Az énekesnő nagymamája 99 éves korában hunyt el, az énekesnőnek azonban még volt lehetősége közölni vele (igaz, a kórházban), hogy gyermeket vár