Amennyire rövid volt Amber Heard és Johnny Depp házassága, annyira hosszúra nyúlik a kettejük közötti veszekedés és pereskedés, igaz a színész már egy angol bulvármagazint is bíróság elé citált. Most éppen az derült ki az egykori pár közötti veszekedésekről, hogy közös barátjuk, a tehetségkutató ügynök Christian Carino próbált meg közvetíteni közöttük, aki nem mellesleg Lady Gaga egykori vőlegénye, akivel 2 évig volt együtt, és tavaly februárban bontották fel az eljegyzést.

Perez Hilton cikke szerint Carino először csak üzenetekben kísérelte meg összebékíteni a feleket még 2016-ban, majd egy titkos találkozót is összehozott nekik San Franciscóban, hogy nyugodtan meg tudják beszélni egymással a konfliktusaikat, hiszen ekkor még hivatalosan házaspár voltak.

Ezután Johnny Depp azt írta a férfinak:

álom és lidércnyomás egyben, olyan nehéz volt nem belehalni, ahogy a tekinteteink találkoztak. nincs más választás, csak elmerülni a [szeme] zöldjében. benne van minden milliszekunduma annak, amink volt. hiányzik. szeretem, mindig is fogom. ahogy ő is engem. volt, amit nehéz lenyelni... de az ember vagy nyel, vagy megfullad.

A következő, Carinónak írt üzenete azonban már nem ennyire békés, ebben azt mondja Heardről, hogy makacs és cseppet sem megértő, csak a saját nevét akarta tisztára mosni. Egy újabb üzenetben azonban már így ír Depp:

gondolkodnom kell, haver. egy új kezdetre vágytam a feleségemmel, és azt hittem, ő is ezt akarja. aszerint kell cselekednie, ahogyan érez. ha már nem fontos számára a párkapcsolatunk, aszerint fogok viselkedni én is, és nem lebzselek körülötte többet. 

Heard a San Francisco-i találkozóról úgy írt, saját magát csalta vele csapdába.

Olyan nehéz volt elhagyni. Túl sok mindenenen mentem át. És nem látom, hogy ennek lenne jövője. És minden egyes találkozásunkkor mintha a mellkasom széthasadna, és a lelkem minden darabkája péppé őrlődne. Amióta San Franciscóban találkoztunk, teljesen szét vagyok esve. Szó szerint éjjel-nappal sírok.

A helyzet különös érdekessége, hogy a színész ellen akkoriban távoltartási rendelkezés volt érvényben, vagyis nem érintkezhetett volna vele. Heard ügyvédei ezért fenyegetni kezdték Depp ügyvédeit - a színész pedig ismét Carinóhoz fordult indulataival, kifejtve, ez csak egy játszmázás, mivel a tárgyaláson az érvelésük összeomlana, de ha őt sikerül megijeszteniük, majd hajlani fog a peren kívüli megállapodásra. Állította, Heard önszántából kommunikált és találkozott vele. 

tisztázni akarja a nevét, amire esély sincs a közvélemény előtt, pláne azok előtt, akik a szakmában segítik – amiben meg az emberek választanak... a közvélemény szerint kurvára nem jobb, mint anna nicole smith!!! a San Fran-i kiruccanás egy trükk volt, hogy így javítson a megítélésén... és én megint bedőltem neki, egy újabb hazugságnak... mondd, hogy nincs igazam!!! sosem jutott eszébe, hogy az én nevemet is tisztázni kellene [hogy ne legyen úgy feltüntetve, mint egy ] kibaszott feleségverő pöcs??