Ugyan Amber Heard és Johnny Depp már 2017-ben elváltak egymástól, azóta is tart közöttük a pereskedés. A színésznő váltig állítja, hogy volt férje rendszeresen bántalmazta őt, Depp pedig épp az ellenkezőjét mondja. A Legendás Állatok és Megfigyelésük sztárja az bizonygatja, hogy volt felesége bánt el vele időről időre, nemrégiben egy hangfelvétel is nyilvánosságra került, amely ezt volt hivatott bebizonyítani. Most azonban a brit legfelsőbb bíróság birtokába kerültek a színész üzenetei.

A Daily Mail információi szerint Johnny Depp a Sunt perli, ugyanis a lap azt írta róla, hogy asszonyverő, ami Depp szerint nem igaz.

Hamarosan újabb tárgyalás következik, amelynek a meghallgatása éppen tegnap volt. Egy megmagyarázhatatlan véletlennek köszönhetően a színész volt ügyvédjei 70 ezer SMS-t adtak át a Sun képviselőinek, amelyben horrorisztikus dolgok olvashatóak. A legdurvább üzenetben az állt, hogy

Fojtsuk meg, mielőtt felgyújtjuk. Aztán ha ez megvan, megbaszom a hulláját, hogy biztos legyek benne, hogy biztosan meghalt

– írta állítólag Johnny Depp Paul Bettany-nek még 2013-ban.

A színész ügyvédje a fentebb olvasható üzenetre annyival reflektált, hogy a szóban forgó levelezésben egyszer sem hangzott el, hogy a védence megütötte volna a volt feleségét, mert sosem tett ilyet.

Az, hogy az SMS-ek valóban Depptől származnak-e, egyelőre nem tudni, amennyiben azonban bebizonyosodik a hitelességük, már nem lesz kérdéses, hogy a színész és volt neje mennyire mérgező kapcsolatban éltek. Annyi ugyanis már most is bizonyos, hogy rendszeresen bántalmazták egymást.