Mindenki máshogy éli meg a koronavírus-járvánnyal járó helyzetet. Liptai Claudia a szakmáért aggódik, ezzel szemben Varga Viktor kilincset nyalogat, és óvszernek öltözött embereket mutat követőinek.

Az énekes Coronázás előtt és Coronázás után címmel posztolt Instagramjára egy igencsak szürreális hangulatú videót. Varga Viktor először Jézusnak öltözve énekel, majd teljes védőfelszerelésben folytatja az előadást. Ezután grimaszolva a kezeit kezdi nyalogatni, a következő jelenetben pedig már a kilincset rohamozza meg a nyelvével. Ha pedig ez nem lenne elég, a videó végén néhány gondolatot is megoszt követőivel:

Játsszunk apokalipsziseset, mint a Bibliában! Legyünk antiszociálba'! Maradj otthon, nézzél tévét! Online életet mindenkinek! Eszetekbe jutott már, hány halálos dolgot csinálunk naponta? Vagy hogy például a baszás a legveszélyesebb mind közül? Vajon ki hordja a coronát? Isten bárányai vagyunk. Birkák. Mind1, szeressük a legközelebbi hozzánk tartozót, aki még nem ment ki a házból!

– zárja sorait Varga Viktor, majd a biztonság kedvéért még néhány gumi óvszernek öltözött embert is beszúrt a videó végére.

A szóban forgó poszt természetesen nem aratott osztatlan sikert, a kommentelők nagyjából fele-fele arányban viccesnek, vagy éppen nagyon felelőtlennek tartják az énekes reakcióját.

Ön mit gondol Varga Viktor koronavírus reakciójáról?