Volt egy időszak (a Bradley Cooperes, Csillag születikes érára gondolunk), amikor úgy tűnt, Lady Gaga örökre levetkőzte egykori botrányos imidzsét. Most azonban fordult a kocka, és ismét olyan polgárpukkasztó és figyelemfelkeltő, mint karrierje elején. Ezúttal éppen a Paper magazin kedvéért fotózkodott meztelenül. 

A bizarr fotósorozattal az énekesnő Chromatica című új albumát reklámozza, amelyről már meg is jelent az első kislemez, a Stupid Love. A magazinnak készített képeken Gaga többnyire teljesen meztelen, testét csak néhány fémszál takarja, melyek úgy tekerednek körbe rajta, mintha félig nem is ember, hanem robot lenne. 

Az énekesnő legutóbbi kislemezéhez készített videoklipje is egy fiktív bolygón játszódik, ezt a futurisztikus, szürreális vonalat viszi tovább ennél a fotósorozatánál is. 

Szerintünk a legbizarrabb kép mégis az, amikor az énekesnőnek csak a feje látszik, teste többi része terminátorszerű, karjaiban egy félholtnak tűnő nőt tart. 

Az E! News már szemlézett is a magazinnak készített interjúból, a címlapfotózásról így nyilatkozott Gaga:

Beleegyeztem, hogy mindenki előtt meztelen legyek a szobában. Úgy hiszem, amit csinálunk, művészet, nem pedig pornográfia. 

A Paper magazin interjújában depressziójáról is beszél. Fájdalmát alkohollal és drogokkal próbálta enyhíteni, végül úgy sikerült erőt vennie magán, hogy ráébredt, túl sok ember mondta már neki, ők sosem tudnák azt tenni magukkal, mint amit Gaga tett saját magával.