Tegnap számoltunk be róla, hogy szintet lépett Vajna Tímea és tehetős szerelme, Zoltán  kapcsolata, most pedig ismét újabb lépcsőfokra másztak fel, a Blikk ugyanis kiderítette, hogy az örökösnő üzlettársává tette meg a férfit. A budapesti Nobu étterem ügyeit vezetik immáron ketten. 

Ráadásul a milliárdos Zoltán mindjárt többségi tulajdonos lett az étteremnél, árulta el Vajna Tímea közösségi oldalán, korábban pedig arról beszélt, hogy Zoltán már hónapokkal ezelőtt felkereste őt a magyarországi Nobu étterem ügyében, és mivel a férfi jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, Vajna Tímea megszavazta neki a bizalmat. Igaz, korábban még kérdés volt, hogy az egész budapesti éttermet megvásárolná-e, vagy csak tulajdonostárs szeretne lenni. 

Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek az átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt

- nyilatkozta még korábban a Blikknek Vajna Tímea, a lap pedig tudni véli, hogy azóta már nyélbe is ütötték az üzletet.