Nehéz döntések elé állítja az embereket a koronavírus: Skype-on tartják a kapcsolatot a szerelmesek, Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás. A Blikk cikke szerint nem szeretnének kockáztatni, így csak online érintkeznek a járvány ideje alatt. Csak nemrég vállalták fel azt, hogy együtt vannak, így a legszebb időszakot kell külön tölteniük. 

Andival szétszakított minket a vírus! Skype-on szoktunk beszélni, most ez a legbiztonságosabb. Különösen nehéz egy ilyen helyzetben távol maradni attól, akit szeretünk, könnyebb lenne együtt átvészelni, de sajnos ezt a döntést kellett meghoznunk mindenki egészsége érdekében. Nem tudom, meddig fog tartani ez az állapot, de mi igyekszünk mindent megtenni, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta

– mondta a mesterfodrász a Blikknek. A beszélgetésből az is kiderült, hogy nemcsak a magánéletét, de a munkáját is befolyásolja a koronavírus okozta helyzet, huszonkét év után be kellett zárnia a fodrászatát. 

Háromszor vettük fel a videót, amiben bejelentem a hírt, mert folyton elsírtam magam. Rengeteg érzelem tört elő bennem, a család mellett a szalon a mindenem, ezelőtt sosem zártunk be.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szerelem a korona idején: Várkonyi Andreát és Zsidró Tamást elszakította egymástól a járvány

Az önkéntes karantén miatt csak online tudnak találkozni. Zsidró vállalkozását is megviseli ez az időszak, elsírta magát szalonja bezárásakor.

97 · Mar 19, 2020 11:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments