A koronavírus újabb hírességet ért el. Azt már tudjuk, hogy Tom Hanks és felesége átesett a betegségen, de mellettük fertőzött Charlotte Lawrence, Idris Elba, illetve a napokban a Trónok harcában játszó Kristofer Hivju is beszámolt arról, hogy elérte a vírus, nem sokkal később a sorozat másik sztárja is bejelentette, hogy hasonló helyzetbe került.

A Homok Ellariát játszó színésznő Hivjuhoz hasonlóan szintén Instagramon jelentette be, hogy elkapta a vírust. Indira Varma arra kéri követőit, hogy a színészek visszatérésekor támogassák majd őket, illetve elmondja, hogy jelenleg ő maga is ágynak esett.

Olyan szomorú, hogy a világ körül olyan sok show-ra sötétség borult a Covid-19 járvány miatt. Reméljük, hogy visszatérünk, és mindenkit sürgetünk, hogy akkor majd támogassanak minket. Phoenix/Seagull feltámad hamvaiból. Jelenleg ágyban vagyok, és nem valami kellemes. Maradjatok biztonságban, egészségben, és legyetek kedvesek a társaitokkal

– írja posztjában a színésznő.

Nemrég Kristofer Hivju is hosszú posztban értesítette követőit, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. A családjával karanténba vonultak, ő azonban egyelőre csak megfázásos tüneteket produkál. Mindenkit arra kér, hogy tartsák be a szükséges óvintézkedéseket, és vigyázzanak egymásra.