Az ismert emberek is lassan elérik tűrőképességük határait, nemcsak nekünk egyre nehezebb kibírni otthon bezárva. Még Schwarzenegger is biciklire pattant, hogy valahogy túlélje az elkövetkező időszakot. Rogán Cecília és Sarka Kata is posztoltak Instagramjukra olyan fotót, ami arra enged következtetni, hogy nem tűrték a karantént, emellett Insta-sztorijaik alapján a főzésre fordítják felhalmozódott energiáikat.

Rogánt tehát még a koronavírus sem tántoríthatja el attól, hogy a napi kilométeradagját elérje. Egy olvasónk azt írta nekünk, hogy nem örült neki, amikor kommentben rákérdeztek, miért nem marad otthon, mint mindenki más, aki a vírus gyors terjedését elkerülendő, ezek az üzenetek el is tűntek. Akárhogy is, legújabb posztja alapján lehet, hogy átgondolta a dolgot, ugyanis már otthon, a tévé előtt, Rubint Réka programjára edzett.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@rekarubint

Rogán-Gaal Cecília (@rogancecilia) által megosztott bejegyzés,

Ezután pedig kókuszkockát is készített, amit meg is osztott követőivel.

Sarka Kata Instagramján egy közös futás utáni poszt található, ebből arra következtethetünk, hogy az üzlettárs-barátnők együtt mentek pár nappal korábban a Margitszigetre pár kört lenyomni. Sarka Insta-sztorijába egyébként korábban számos főzős fotó és videó került, amik sajnos azóta törlődtek, de aki figyelmemmel követi közösségi működését, láthatta, hogy kisebb Konyhafőnök-epizód alakult ki a konyhájában. 

A vírus okozta karantén állapot nem egyszerű kezelni, elviselni, egyre többen érezhetik magukat így.

Ennek ellenére mi is azt mondjuk, a felelős hozzáállás része, hogy mindenki maradjon otthon, aki megteheti.