Cindy Crawford 20 éves fiáról, Presley Gerberről sok mindent lehetne mondani, csak azt nem, hogy mintagyerek. Tavaly azért írtunk róla, mert letartóztatták, idén lövöldözős videót töltött fel közösségi oldalára, miután arctetoválásával menőzött, amit nemrégiben egy új követett, amiről időközben kiderült, hogy csak egy Insta-filter volt. 

Az E! News forrása szerint édesanyja, Cindy Crawford figyelmét sem kerülte el fia ámokfutása, aggódik is a fiáért. Az anonim forrás elmondta, az édesanya szerint fia ezekkel a tetteivel akarja magára felhívni a figyelmet, hogy segítséget kérjen, ugyanakkor szülei tisztában vannak azzal is, hogy fiuk már felnőtt, és lényegében azt tehet, amit akar. 

Egy tökéletes világban nem szeretnék a szülők, hogy Presley így fejezze ki magát. Úgy érzik, ott kell állniuk a fiuk mellett, hogy támogassák őt, mindaddig, amíg rá nem jön, mihez is akar kezdeni magával. 

A szülők ugyanis meg vannak arról győződve, hogy Gerber nem tudja, mit akar, egyfajta identitáskrízisben lehet, fogalma sincs, hol van a helye a társadalomban. A forrás azt is elárulta, hogy a fiút már kezelték szakértők, de a mostani állapota sokkal komolyabb terápiát követelne, ezért szülei megpróbálják olyan közelről szemmel tartani őt, amennyire csak lehetséges.