Ez a sztori még 2009-ben kezdődött. Kanye West azóta van rosszban Taylor Swifttel, hogy a 2009-es MTV VMA gálán a rapper kikapta a frissen díjazott énekesnő kezéből a mikrofont azzal, hogy azt a díjat Beyoncénak kellett volna kapnia. Sokak szerint ezek után Swift a karrierjét többek között erre a szegény, ártatlan kislány képét mutató imázsra alapozta, és ennek a gondolatnak Kanye West is hangot adott, amikor a Famous című, 2016-os számában azt rappeli Swiftről, hogy

azt a ribit én tettem híressé.

Most konkrétan emiatt a kiszólás miatt folyik tovább a dráma, amibe az évek során beszállt Kanye West felesége, Kim Kardashian, valamint most Taylor Swift sajtósa, Tree Paine is.

Taylor Swift ugyanis felhánytorgatta, hogy Kanye West az engedélye nélkül beszél róla ebben az egyébként is elég nőgyűlölő hangvételű számban, de a most 42 éves rapper ragaszkodott hozzá, hogy ő igenis felhívta az énekesnőt megelőzőleg ezzel a számmal kapcsolatban. A telefonhívás vágatlan felvétele most pénteken került fel az internetre, és Taylor Swift ennek kapcsán azt mondta Instagram-sztorijában, hogy végre bizonyítást nyert, hogy igaza volt mindig is, és nem szóltak neki előre, hogy milyen lesz a szóban forgó szám.

Kim Kardashian csak hétfőn szállt bele a vitába, szintén Instagram-sztori útján, méghozzá azzal, hogy elítéli Taylor Swiftet, hogy még most, a koronavírus-válság közepén is ezen rugózik, majd azt mondja, hogy a 30 éves énekesnő „hazudik”, hiszen szerinte a felvétel éppen azt bizonyítja, hogy mégiscsak tudott arról, hogy milyen lesz a dal, annak ellenére, hogy a még készülő számról 100%-ig pontos előrejelzést tényleg nem tudott még adni akkor Kanye West.

A szavakon lovaglásba beszállt Taylor Swift sajtósa is, ami további bizonyítéka annak, hogy a felvétel alapján mindkét fél a saját igazáról van meggyőződve, szóval a sértegetések-gúnyolódások után nem valószínű, hogy hamar kibékülnének. Swifték azt állítják, hogy Westék korábban szerkesztéssel manipulálták a felvételt, ami azonban ebben a frissen felmerült formában sem bizonyít semmi olyat a rapper és neje szerint, amit ne lehetett volna eddig is tudni.

A fotóarchívumunkban az utolsó közös kép Kardashianről és Swiftről a fenti borítófotó. 2015-ben készült. A fenti összefoglalót a Daily Mail azonos témájú cikke felhasználásával készítettük.