Már tudjuk Meghan Markle régi becenevét

2020.03.24. 07:54

Meghan Markle április elsejével kiiratkozik az angol királyi család azon tagjai közül, akik munkakörileg jótékonysági feladatokat végeznek II. Erzsébet nevében, és ezentúl magánjelleggel teszi ugyanazt. Hogy nem gyakorlatlan a témában, régi beceneve is jelzi, amely mostanában derült ki, egy podcastben - írja a JustJared.

Eszerint a civilben színésznő Markle-t a Suits című sorozata forgatásán “Meghan Gets Sh*t Done”-ként emlegették, ami szó szerint azt jelenti, hogy Meghan minden szart elintéz, de semmi negatív felhangja nincs, szóval Meghan Megoldja, vagy ilyesmi lehetne magyarul.

Azért kapta ezt a becenevet, mert gondoskodott róla, hogy a forgatásra érkezett ételt olyanokhoz juttassák el, akiknek nagy szüksége van rá. „Aktív támogatója és önkéntese volt a St. Felix Centre-nek. Rendszeresen önkénteskedett a konyhánkon, a közétkeztetési programunkban. Adományozott ételt a Suits forgatásáról, és egy hálaadáskor több mint száz embernek elegendő pulykát és köretet hozott” - írta nemrég az Instagramon a St Felix igazgatója. Végre jó hírek is előkerülnek róla.