Gwyneth Paltrowtól nem állnak messze a furcsaságok. A színésznő valamiért feltűnően kötődik a női nemi szerv különböző formáihoz, hiszen piacra dobott már vulva illatú gyertyát, a múltkor pedig egy hatalmas virágvagina előtt pózolt többedmagával.

Paltrow most kivételesen nem a vaginaimádata miatt keltett feltűnést. A színésznő Instagramra posztolt magáról egy fotót, amelyen teljes védőfelszerelésben látható. A bejegyzés szövege szerint egy közeli piacra ment el, és természetesen tartotta a távolságot a többi vásárlótól - ellentétben például Margaret Qualley-vel, aki eddig még nem nagyon értette meg, hogy nem túl biztonságos egy szál rövidnaciban kielégítenie a fagylalt iránti sóvárgását.

Komolyan kell ezt vennünk, menedéket kell építenünk. Ideje befészkelni, olvasni, kitisztítani a szekrényünket, vagy valami olyasmit csinálni, amit mindig is akartál. Írni egy könyvet, megtanulni játszani egy hangszeren, online kódolni, rajzolni vagy festeni. Fotókat nézegetni, főzni, és mélyebben összekapcsolódni azokkal, akiket szeretsz.

A színésznő felelősségteljes magatartása mindenképpen követendő példa, és ő legalább nem ment olyan messzire, mint nemrégiben Naomi Campbell, aki szinte egy két lábon járó gumióvszernek öltözött a reptéren.