Világszerte megtalálják a módját az emberek, hogy kifejezzék hálájukat és tiszteletüket a koronavírus ellen harcolóknak, így például az egészségügyben dolgozóknak és önkénteseknek, utóbbiból a szigetországban több százezer is van. Vilmos herceg és Kate Middleton hivatalos Instagram-oldalukon osztották meg, hogy gyermekeik is tapsolással adnak hangot tiszteletüknek a fenti személyek emberpróbáló erőfeszítései iránt. 

Vilmos testvéréről, Harry hercegről és feleségéről, Meghan Markle-ről pedig azt írja a People, hogy áthelyezték a székhelyüket Kanadából Los Angelesbe. A pár döntése előre látható volt, mivel már korábban is írtunk arról, hogy Markle szülővárosában nézelődnek ingatlan után. Elvileg egy félreeső kertes házat választottak maguknak, ahonnan a karantén miatt nem terveznek kimozdulni a közeljövőben. 

A királyi családtól és ez irányú kötelezettségeitől eltávolodó Meghan Markle időközben már munkába is állt, egy Elephants nevű műsorban hallhatjuk majd narrátorként, ez április 3-tól lesz streamelhető a Disney+ csatonán.