A Gáspár család a tavalyi év vége felé szenvedett súlyos autóbalesetet, beléjük rohant egy másik autó. A család tagjai a médiában ezek után nyilatkoztak a karambolról, illetve annak kapcsán az azt okozó K. Barbaráról is, akivel kapcsolatban többek között azt fejtegették, hogy esetleg szándékosan hajtott beléjük. A balesetben vétkes fél most feljelentést tett és pert indított Gáspárék ellen a Ripost hírei szerint, arra hivatkozva, hogy rá nézve becsületsértő és rágalmazó kijelentéseket tett a híres család.

Gáspár Bea a nyilatkozatában elismeri, hogy indulatosan fogalmaztak a baleset utáni felháborodásukban, de ettől még egy fillért sem hajlandóak fizetni K. Barbarának. A mostanában főzős műsorokban szereplő asszony többek között a következőket nyilatkozta:

Végül még mi leszünk a hibásak, amiért merészeltünk életben maradni? Egyébként ezt csak annak köszönhetjük, hogy egy biztonságos autóban ültünk, mert ha Barbarán múlik, ma nincs kit és nincs miért perelnie… Azt csak csendben jegyzem meg, hogy amikor mi akartunk feljelentést tenni ellene, egyszerűen elküldtek minket a kapitányságról.

A további hírek:

  • A Bors karanténban, gyerekeiktől távol levő, híres apákról közölt összeállítást. Bochkor Gábor azt mondja, az ideje nagy részét most egyedül tölti, amikor lánya nagyon hiányzott már, vitt neki egy pizzát.
  • Varga Viktor énekes arról beszélt a Blikknek, hogy az egyik dédapja sziú indián volt, aki Magyarországra látogatott és itt szerelmes lett egy magyar nőbe, azaz Varga Viktor dédnagymamájába.
  • Tóth Andi szintén a Blikkel beszélt, de az X-faktor korábbi győztese arról nyilatkozott, hogy most „túl sok a szabadideje”, ezért könyvet ír az életéről.
  • Harsányi Leventének nemrég ért véget egy két hónapos kapcsolata, de ezt külön posztban megírtuk itt.
  • És végül alább megnézhet egy hosszú interjút Köllő Babettel, amiben a Feleségek luxuskivitelben című reality szereplője elsősorban szerelmi életéről mesél. Többek között szóba kerül az is, hogy egyszer kapott egy ajánlatot egy leszbikus lánytól.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Becsületsértésért perli Gáspárékat a nő, aki az autóbalesetüket okozta

A hírekben még: Varga Viktor egyik dédapja sziú indián volt, Tóth Andi könyvet ír az életéről, Köllő Babett kapott már ajánlatot leszbikus nőtől.

14 · Mar 27, 2020 10:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments