A négy fal között ücsörögve úgy tűnhet, összefolynak a napok. Azt, hogy Justin Bieber és felesége pontosán hány napja vonultak önkéntes karanténba, egyelőre nem tudjuk, de elnézve őket nem kérdés, hogy kezdik unni az otthon lazulgatást.

A napokban Kim Kardashian is jelezte követőinek, hogy kezdi unni a helyzetet, és adjanak neki tippeket, hogyan szórakoztassa gyerekeit. A celebritás azonban a héten megint elővette a Taylor Swift dossziét, így az énekesnő rajongói egy nagy adag szarkazmussal osztották ki Kanye West feleségét.

Bieberék nem kértek tanácsot, ők ugyanis az amerikai gyerekek kedvelt játékával ütik el az időt. A Floor is lava (azaz a talaj láva) nevet viselő játék lényege, hogy a szöveg felkiáltása után a másik félnek nem szabad a padlóhoz érnie. Justin Bieber azonban nem csak, hogy keresztülugrált az összes kanapén és fotelon a nappaliban, de egy előre bekészített pályán is végighaladt, miután a felesége elindította a játékot. Nem szeretnénk lelőni a poént, de az énekes közvetlenül a cél előtt elbukott.

A felvétel szerint a pár egyébként jól elvan otthon, pedig velük kapcsolatban nem ritka, hogy elég elszomorító hírek kelnek szárnyra. A múltkor az énekes úgy megsértődött Hailey Baldwinra, hogy dühében rácsapta a kocsiajtót is.