GettyImages-520352718

Mindig is szeretett volna Emilia Clarke-kal vacsorázni? Most megteheti

2020.03.31. 09:29

Emilia Clarke Trónok harcában nyújtott alakítása után hamar közkedveltté vált - még annak ellenére is, hogy a karaktere igencsak megosztó lett a sorozat utolsó évadában. A színésznő népszerűsége azóta is töretlen, a jó híréhez pedig az is hozzátesz, hogy gyakran adományozik jótékony célra. Most is így tett, csak egy kis csavarral.

A színésznő hosszú ideje támogatja a SameYou alapítványt, amely elsősorban agyi sérülést szenvedett embereken segít. Emilia Clarke maga is túlesett már egy agyvérzésen, ami után műtétre is szüksége volt. Azóta az alapítvány nagykövete, amely most a koronavírus miatt kialakult helyzeten is szeretne segíteni.

Emilia Clarke arra kéri követőit, hogy egy jelképes összeggel segítsenek abban, hogy a nagyszabású adomány összegyűlhessen, és jó célra fordíthassák. Cserében pedig ő sem lenne hálátlan, ugyanis az adományozók közül 12 véletlenszerűen kiválasztott ember kvázi randizhat vele, persze csak virtuálisan.

Mit szólnátok ahhoz, ha velem vacsorázhatnátok? Virtuálisan. Ha adományoztok, bekerültök egy rendszerbe, ami kisorsol közületek 12 szerencsés embert, aki csatlakozhat hozzám, és együtt elkészítünk egy egytálételt, amit elfogyasztunk. Közben megbeszélünk egy csomó mindent, mint például az elizolálódást, a félelmet, vagy hogy ki milyen vicces videót látott

– mondja a színésznő, majd hozzáteszi, hogy valószínűleg az is jó téma lesz, hogy ő maga egyáltalán nem tud főzni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés,