Voksán Virág korábban azt mondta, 2-3 év korkülönbséget szeretne a gyermekei között, végül az élet másként hozta. Kisfia, Bence, 2018 nyarán született, tavaly télen pedig ismét bejelentette, hogy várandós. A lemezlovas múlthét csütörtökön hozta világra kislányát, Vivient, azonban a járvány miatt nem ment minden zökkenőmentesen.

A celebritás nagyon aggódott a szülés miatt, hiszen tudta, milyen nehéz helyzetben van jelenleg a világ a koronavírus miatt. Ez az állapot pedig természetesen a szülészeteket is érinti. Voksán Virágnak ráadásul párja nélkül kellett végigcsinálnia a szülést, ugyanis császármetszéssel hozta világra a kisbabáját, így elkülönítették, és csak telefonon tarthatta a kapcsolatot szeretteivel.

A párommal non-stop beszéltünk, ha már nem lehetett ott a kislányunk születésénél. Senkit sem engedtek be hozzánk a kórházba, vigyáztak az egészségünkre. Mindenütt kézfertőtlenítő volt kihelyezve, minden ápoló, nővér maszkban és kesztyűben volt, és folyamatosan ellenőrzés alatt tartottak. Vizsgálatokról vizsgálatokra jártam, amit nem is bántam, már csak azért sem, mert csak ilyenkor volt lehetőségem bárkivel is beszélgetni. Több kismamával is összebarátkoztam, és mindenki nagyon izgult a szülés miatt. Olyanok voltunk, mint az árvák, akiket ott felejtettek a kórházban. Senkire sem számíthattunk, úgyhogy nagyon egyedül éreztem magam. Még az ebédemért, amit a párom hagyott nekem a kórház portájánál

– mondta a Borsnak Voksán Virág.

A lemezlovas most ismét átadhatja magát az anyai örömöknek és feladatoknak, de számos más híresség is mostanra várja a gyermekét, így például Kulcsár Edinára és Tatár Csillára is stresszes hetek várnak.