Több sztár is tett már jótékony felajánlásokat, hogy támogassa a koronavírus elleni küzdelmet, Lady Gaga apja viszont inkább a minden szentnek maga felé hajlik a keze elvén saját étterme dolgozói számára kért adományokat, ahelyett, hogy például az egészségügyben dolgozóakat segítette volna. Létre is hozott egy oldalt, ahová a felajánlásokat várta, csakhogy akkora népfelháborodás követte tettét, hogy a férfi azóta már meg is szüntette a website-ot, írja a Today.

Lady Gaga édesapja, alias Joe Germanotta a GoFundMe nevű oldalra várta az emberek anyagi támogatását, hogy legyen miből kifizetnie azt a 30 embert, aki éttermében dolgozik. A férfinek  a manhattani Upper West Side-on van egy Joanne nevű olasz konyhájú étterme, melynek (ahogy a többi étteremnek is) március közepén be kellett zárnia a hatósági utasításoknak megfelelően. 

Germanotta pénzkérése óriási felháborodást keltett a netezők körében, a legtöbbjük azon akadt ki, hogy miért kér Lady Gaga apja pénzt idegenektől, mikor a lánya könnyedén ki tudná segíteni anyagilag. Arról nem is beszélve, hogy az ő támogatása nélkül az étterem valószínűleg meg sem nyithatott volna. 

Bár a segélykérő honlapot Joe Germanotta már megszüntette, 541 dollárt, vagyis körülbelül 180 ezer forintot azért sikerült összegyűjtenie.