Ebben a posztban magyar hírességekkel kapcsolatos információkat olvashat, mindegyik összefügg sajnos a koronavírussal. Barta Sylvia, a TV2 meteorológusa elárulta a Borsnak, hogy elkapta a betegséget, pedig nem járt se külföldön, se társaságban. Mégis nagyon gyanús tünetei voltak, erre az orvosa koronavírus-tesztet rendelt el, ami pozitív lett.

Felhívtam az orvost, és a tesztet szükségesnek ítélte meg. Sajnos pozitív lett, és erről vasárnap értesítettem is a TV2-t. Most már több mint há­rom hete nem jártam embe­rek között, szigorú karanténba vonultam.

– többek között ezt mondja Barta Sylvia, aki nem tudja, mikor dolgozhat legközelebb.

Frissítés:

A róla megjelent híreket Barta Sylvia azóta az Instagramon is megerősítette, ebben a posztban.

További hírek:

  • Barta Sylviához hasonlóan szintén a koronavírus tipikus tüneteit észlelte magán Tereh István, az Első Emelet együttesből ismert, 62 éves zenész-menedzser. Vele teljesen más történt, amikor a telefonban elmondta a tüneteit: mivel még az elején tartott a járvány, és Tereh sem járt előtte külföldön, nem tartották szükségesnek a koronavírus-tesztet, és a férfi azóta sem tudja, hogy tényleg elkapta-e. A következőt nyilatkozta a Blikknek arról, mit rendeltek neki az orvosok: „azt javasolták, feküdjem ki itthon, karanténban, mert ha mégsem koronavírusom van, elkaphatom. A felírt antibiotikumot egy barátom kiváltotta, elkezdtem szedni”. Ezek szerint Tereh István antibiotikumot kapott a vírusfertőzés gyanújára.
  • Szintén lebetegedett Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője, akiről szintén a Blikk ír, és akinél szintén nem végezték el a koronavírus-tesztet. Vámos egy társkeresőn ismerkedett meg nemrég egy Laci nevű férfival, és bár a kapcsolat nagyon új, mégis együtt töltik a karantént.
  • Kandász Andrea ugyancsak egy TV2-s műsorvezető, őneki semmi tünete nincs, viszont Balin voltak nyaraláson, amikor kitört a járvány, ezért most kéthetes hatósági karanténjukat töltik, amint az a Blikk cikkéből kiderül.
  • És a legkevésbé szorosan kapcsolódik a betegséghez Pokorny Lia és Joshi Barát alábbi beszélgetése: ők önkéntes karanténban vannak, és a színésznő ezzel kapcsolatos tapasztalatait osztja meg a műsorvezetővel a Karanténnaplók című sorozatban.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Koronavírusos Barta Sylvia meteorológus

Amíg Barta Sylviánál a tünetekre tesztet rendelt el az orvos (ami pozitív lett), addig Tereh István zenésznek ugyanilyen tünetekre antibiotikumot írtak fel.

24 · Apr 02, 2020 09:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments