tk3s 39555220

Ezra Miller a nyakánál fogva földre szorította egy női rajongóját

2020.04.07. 14:44

Ezra Miller egy 27 éves, amerikai színész, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy ő az egyik főszereplő a Harry Potter-regények világában játszódó Legendás állatok...-filmeknek. Az öltözködésében (is) extravagáns sztárról az alábbi videó került fel a netre a múlt hétvégén.

A felvételen Miller torkon ragad egy nőt, majd a nyakánál fogva a földre szorítja. A nő nem fejt ki különösebb fizikai ellenállást és az egész közben mosolyog, ezért nem tűnik olyan súlyosnak a dolog, de a Variety azt írja, hogy valóban egy összetűzésre került sor a színész és rajongói között, méghozzá április 1-én, Reykjavíkban.

Egy szemtanú szerint a színész gyakran jár ebbe a bárba, amikor Izlandon tartózkodik, és eddig soha semmi probléma nem volt vele, de most egy csapatnyi rajongó odament hozzá és elég kellemetlenül viselkedtek. Miller különösen a videón szereplő lányra/nőre lett mérges valamiért, és egyszer csak azt mondta neki, hogy „Ó, verekedni akarsz? Tényleg ezt akarod?”, majd megragadta rajongóját a nyakánál.

Millert ezek után kivezették a szórakozóhelyről. A Variety megkereste a színész sajtósát az incidenssel kapcsolatban, de nem kaptak választ. Millerről a fenti borítókép 2018. november 5-én készült New Yorkban, a Vogue divateseményén.