Egy jó ideje Jared Letót tartjuk számon a legextravagánsabban öltözködő férfiszínészként. Hát eljött az a hét, amikor ezt az álláspontunkat revideálni vagyunk kénytelenek, mivel úgy tűnik, Ezra Miller egy határozott mozdulattal átvette a stafétabotot ezen a héten. Nem is szólhat másról ezen a vasárnapon a heti trend, csakis róla. Figyelem: alább a nyugalom megzavarására alkalmas öltözékeket és frizurákat fogunk mutatni.

Nézzük Ezra Miller legemlékezetesebb öltözékeit az elmúlt fél évből, de figyelmesen nézegessen, mert legalul meg fogjuk kérdezni a véleményét!

Ocean's 8 premier

Szóval kezdjük a visszatekintést az Ocean's 8 júniusi premierjén. Ebben a filmben Ezra Miller ugyan nem szerepelt, de a Beszélnünk kell Kevinről, de főleg a Legendás állatok... első részétől és Az Igazság Ligája című filmtől kezdve azért eléggé számon van ő is tartva az A-listás hollywoodi színészek között. És ha már számon van tartva, el is ment erre a premierre, méghozzá egy sokkolóan lila, szőrmegalléros nagykabátban, holott a helyszín New York volt, az időpont pedig június. De ez még így is a szolidabb szettjei közé tartozik.

Comic Con

Júliusban ott volt Ezra Miller a Comic Conon San Diegóban, és jól tudjuk mi, hogy ez egy beöltözős esemény... de ez?! A szexi mellkasszőrvillantáshoz meg a bőrbakancshoz Miller női harisnyát húzott, ami kevésbé meglepő, ha az ember meghallgatja a nyilatkozatait: azt találta ugyanis mondani egyszer, hogy ő se férfinak, se nőnek nem tartja magát, néha még emberinek sem teljesen. A queer jelzőt szokta használni magára interjúkban, és azt mondja, voltak kapcsolatai nőkkel és férfiakkal is.

Legendás állatok... sajtótájékoztató

És már el is érkeztünk a novemberi képekhez, a fenti például egy sajtótájékoztatón készült, amit a Legendás állatok... 2. részével kapcsolatosan rendeztek. Miller ennek megfelelően egy harrypotteres pólót viselt, igaz, a csúcsára állított vörös háromszögben a regénysorozatban központi szerepet kapó gyilkos átok olvasható rengetegszer. És mindehhez egy igen szigorúnak tűnő fekete bőrnadrágot viselt. A fül körül szögletesen körbenyírt sérótól pedig úgy néz ki, mintha koponyaműtéten esett volna át nemrég.

Vogue rendezvény

Most nézzünk egy olyan alkalmat, aminek a divathoz volt köze kivételesen a filmek helyett: a múlt héten a Vogue magazin által rendezett estélyen vett részt Ezra Miller. Tette mindezt kifejezetten őszies színekben, egy olyan szettben, amit tényleg egy az egyben el tudnánk képzelni Jared Letón is, pl. azért, mert Leto általában a Guccitól öltözködik újabban, és ez a nyakba kötött kendő tipikus Gucci-motívum. Mindenesetre ez még a visszafogottabb szettek közé tartozik azokhoz képest, amik ezután következtek.

Párizsi filmpremier

Igen, ez is Ezra Miller. A Legendás állatok... 2. párizsi filmpremierjén ebben a sátorfazonú, tökfekete pufidzsekiben jelent meg, ami annyira távol áll mindentől, amit öltözködés és férfidivat címszavak alatt tárgyalni szoktunk, hogy igazából nincs is sok értelme megpróbálni értelmezni azon kívül, hogy Miller ezzel a szettel is demonstrálja, hogy ő teljesen külön pályán játszik a többi férfihoz/színészhez/akárkihez képest.

Londoni filmpremier

És a csupafekete szettet egy csupafehér követte a Legendás állatok... 2 londoni premierjén, amivel el is érkeztünk ehhez a héthez, amikor azt is megértük, hogy Ezra Miller Playboy-nyuszinak öltözött.

Melyik eseményen nézett ki a legjobban Ezra Miller?

Ez a tollas fehér kabát nem egy Billerbeck-pehelypaplan kifordítva, hanem a Givenchy Couture egy kreációja, amihez Miller olyan sérót csináltatott, amilyet a '90-es évek technópartijain lehetett látni. Nem jöttünk rá, hogy a kettő között mi lehet az összefüggés, még a fehér-ezüstös smink sem segített, de azt a részletet hadd emeljük még ki, hogy Miller mindkét tenyerébe beleírta a Harry Potterből ismert gyilkos átkot, csak sajnos az írás kicsit elmosódott.

Mindent megnézhet még jobban, ha a fotókra kattint, plusz egy további klikket is szívesen veszünk öntől: a hat közül melyik szerelés tetszett önnek a legjobban?