GettyImages-495298234

Johnny Depp elmondta, hazudott arról, ki vágta le az ujját

2020.04.07. 13:20

Már 2016-ban tudvalévő volt, hogy Johnny Depp és Amber Heard házasságuk idején egyszer annyira összevesztek, hogy a nő olyan szerencsétlenül vágott a férjéhez egy üveget, hogy csúnyán megsebezte Depp ujját, aminek vége le is szakadt. Aztán a színész később azt vallotta, saját maga sebezte meg az ujját, ám a minap a Daily Mail által nyilvánosságra hozott videóban Depp újabb változattal állt elő, amely szerint mégis Heard csonkította meg őt. 

A felvételen Depp beismeri, hogy korábban hazudott, amikor azt állította, saját magának köszönheti, hogy ujja megsérült, méghozzá úgy, hogy rácsapott egy nehéz harmonikaajtót. Mindezt azért tette, hogy Heardöt védje, a valóság ezzel szemben az, hogy:

Hozzám vágott egy vodkás üveget, a kezem a bár márványpultján pihent. Az első üveg a fülem mellett húzott el. A második már egy nagyobb üveg volt, ő pedig kábé ilyen távolságból vágta a bárnak [a videofelvételen mutatja, hogyan érti - a szerk.], és törte össze az ujjam, amit most már Little Richardnak hívhatok. Az ujjam vége sérült meg csúnyán, és az összes csontja eltört. Úgy nézett ki, mint a Vezúv.

A seb el is fertőződött, többször kellett orvoshoz fordulnia vele. 

Először megpróbáltam visszaszerezni az ujjam, utána megpróbáltam feldolgozni ezt az egész őrültséget, hogy a nő, akihez hozzámentem, levágta az ujjam.