DSC1654

Sáfrány Emese elárulta, mivel keres pénzt a házi karantén alatt

2020.04.08. 08:26 Módosítva: 2020.04.08. 12:53

Íme a csütörtök reggel legfontosabb hírei, reggeli kávéja mellé. A címünkben szereplő Sáfrány Emese előtt kezdjük mindjárt Vasvári Viviennékkel: a luxusfeleség hétvégi Insta-posztjában árulta el, volt férje, Fecsó többször is megcsalta őt. Most a férfin volt a sor, hogy megszólaljon, nyilatkozott is a Blikknek. Az üzletember elmondta, a hűtlenséghez mindig két ember kell, és nem véletlen, ha az egyik fél kikacsint. Ennek ellenére ő nem akar semmi rosszat mondani Vasváriról, elsősorban közös fiuk, Edward miatt tartja a száját, ugyanis nem szeretné, hogy a kisfiú néhány év múlva elolvassa, miket cikkeztek szüleikről a lapok. 

Megbeszéltük, hogy nem kezdünk sárdobálásba, nem áruljuk el a nyilvánosságnak, miért is válunk. Sok dolgot tudnék én is mondani róla, mégsem teregetem ki a szennyesünket, mert a fiunk, Edward pár év múlva az összes cikket olvashatja majd, és nem akarom, hogy ő sérüljön a botrány miatt. 

Hozzátette:

Vivien jó anya, de egy pillanat alatt képes átváltozni hisztis tűzokádó sárkánnyá. 

A Blikk megkérte Vasvárit, reagáljon exe szavaira, a luxusfeleség leginkább azt fájlalta, hogy Fecsó meg sem kérdezte tőle, miért fakadt ki hétvégén Insta-oldalán.

Sáfrány Emese a Hot magazinnak beszélt egy Facebook-videóban arról, mivel keresi a pénzét a házi karantén idején. 

Online videó tréningeket töltök fel, ezáltal én is nagyon sokat mozgok itthon, a webshopomat próbálom fejlesztgetni.

Ezenkívül sokat pihen, és arra is ügyel, hogy egészségesen egyen.

Az Nicsak, ki vagyok?-ból nemrég kiesett Fodor Zsóka Szulák Andrea Life TV-s műsorában sanyarú gyermekkoráról beszélt. Szülei válása után apjához került, akivel albérletről albérletre vándoroltak, volt, hogy havi 500 forintért más emberek gondjaira bízta, náluk is szállásolta el a színésznőt, akit csak ritkán látogattak ebben az időszakban családtagjai. 

Wossala Rozina pedig hazaért perui nyaralásából, még ha a koronavírus miatt rémálommá is változott a kiruccanása, ugyanis több mint két napba, összesen 67 órába telt, hogy hazaérjen, írja a Blikk. A sztárszakács 3 hetet töltött Dél-Amerikában barátaival, ahol kvázi nomád körülmények között, internet nélkül kapcsolódott ki, így sokáig azt sem tudta, milyen méreteket öltött a világjárvány.